Cafeteria a Sabadell

Estem per la Plaça Granados a Sabadell. Vine a conèixer la nostra cafeteria.

Benvinguts a Nou Cristall una cafeteria a Sabadell diferent i especial, on podràs desdejunar, esmorzar, berenar o prendre aquest vermut del migdia, en un entorn càlid i acollidor.

Volem que quan ens visitis desconnectis de les teves ocupacions i et sentís com a casa, en unes modernes instal·lacions, d’un local de nova obertura.

Cafeteria Sabadell


cafeterías SabadellPer als teus matins i per a les teves tardes

Nou Cristall és la teva cafeteria a Sabadell, perquè comencis el matí amb un bon desdejuni, d’aquests que et recarreguen les piles. Cafès, brioixeria fresca, opcions saludables… Tenim diverses possibilitats, per a tots els gustos i apetits.

Si vols realitzar una parada en la teva jornada laboral, Nou Cristall és aquest local on esmorzar a mig matí o prendre aquest cafè que necessites. A més, si ets d’esmorzar bé, també podem preparar un entrepà al moment.

Entrepans i taules d’embotits

No pots parar de menjar? ¿Busques un lloc d’entrepans a Sabadell? No has pogut preparar menjar? Truca’ns i et portarem uns entrepans o unes taules d’embotits tallats al moment, al nostre altre negoci limítrof, una xarcuteria. Tindràs els entrepans més frescos de la zona.

Nou Cristall

  Plaça Granados 20 - Local 1,
Sabadell(Barcelona)

  931427922

  678636403

Horari

De dilluns a divendres
7.30 - 21.00 hores
Dissabtes
8:30 - 14:30 hores

Xarcutería Marta