Saboroses taules d'embotits

Saboroses taules d'embotits

La millor manera de gaudir dels sabors locals a Sabadell

Sigui com a entrant o picoteig, les taules d'embotits són una de les millors opcions d'assaborir el millor de la gastronomia ibèrica. T’expliquem més!

A Nou Cristall ens prenem molt seriosament la qualitat dels nostres productes, per això oferim desdejunis, plats i berenars elaborats amb especial atenció i manyaga.

Entre les nostres especialitats estan les taules d'embotits recentment tallats que elaborem amb carns i lactis de primera qualitat, nouvinguts i sortits de la nostra xarcuteria. Continua llegint!

Què porta una taula d'embotits i formatges?

La pregunta pot resultar ridícula, però la veritat és que les taules d'embotits i formatges van molt més enllà. En ella es poden incloure melmelades, codonys, fruites, pans, etc.

Des de Nou Cristall t’expliquem els elements clau d'una taula d'embotits a Sabadell:

  • Embotits: frescos, saborosos i amb un tall perfecte. Així són els embotits que servim a les nostres taules. Acabats de sortir de la nostra xarcuteria, encara no els has provat?
  • Formatges: entre els nostres productes comptem amb una àmplia selecció de formatges de diferents punts geogràfics, A què estàs esperant per a venir al nostre bar i degustar-lo per tu mateix?
  • Pans: l'acompanyant perfecte per a qualsevol menjar. Crackers, amb fruita seca, integral, “pa, pa”, etc.
  • Adobats: olives, mini cogombrets, tàperes… el complement perfecte per a tastar els nostres embotits. Un dels aperitius que no pot faltar a una bona taula.

Entre altres, encara que també es poden afegir melmelades, salses, fruita fresca, deshidratada, companatges… No hi ha límit per a la teva imaginació!

Si vols tastar una bona taula d'embotits a Sabadell i no saps on anar… Deixa de buscar! Has donat amb el lloc indicat. Visita Nou Cristall i gaudeix d'una taula amb embotit fresc i acabat de tallar. T'estem esperant!

Contacta'ns per a més informació