Els entrepans que et faran feliç

Entrepans per a prendre o per a portar?

El sabor de Sabadell: entrepans amb embotit de qualitat recentment tallat

Emparedat, entrepà, sandwich, mitjanit, panellet… Existeixen moltes formes d’anomenar a l’entrepà i moltes opcions amb les quals emplenar aquest pa partit per la meitat.

Aquesta tradició, heretada fa segles, s'ha convertit en un dels elements distintius de la nostra cultura i prova d'això són el típic “pepito” o “serranito”.

Al nostre bar - cafeteria, Nou Cristall a Sabadell, trobaràs entrepans preparats amb embotits de primera qualitat, frescos i acabats de tallar i trets de la nostra pròpia xarcuteria. Continua llegint!

Per a prendre en la nostra cafeteria o per a portar?

Les claus d'un entrepà exquisit

Existeixen molts farciments i pans per a poder fer un entrepà exquisit, però des de Nou Cristall et donem les principals claus, coneix-les!

  • Preparat: el principal avantatge d'un entrepà, és que és fàcil de preparar. Pel que no et costarà molt preparar-ho a casa i si ho demanes… No hauràs d'esperar massa com amb una altra mena de comandes.
  • Variat: el que hi posis estarà bo. Si per alguna cosa es caracteritzen els entrepans és que poden ser del que més t'agradi: xoriço, pernil serrà, llom, formatge… I fins i tot més elaborat! Amb salses, enciam, tomàquet…
  • L'arquitectura: encara que sembli una ximpleria, un bon entrepà té una estructura concreta i a Nou Cristall, després d'anys d'experiència, hem donat amb les claus perquè el teu entrepà no s'enfonsi, trenqui o caigui el seu farciment.
  • El "pa, pa": no pot ser un pa qualsevol, perquè estaríem canviant el nom i significat del nostre entrepà. En el nostre bar-cafeteria comptem amb diferents tipus de pans, encara no els has tastat?
  • Farciment: la clau és el sabor i en la varietat està la gràcia. No obstant això, la qualitat i suculència que li donem tindrà molt a veure en l'exquisidesa del nostre entrepà a Sabadell.

Tu decideixes el sabor, nosaltres li donem el toc exquisit. No tens molt temps a l'hora del menjar i necessites un esmorzar ràpid i saborós? Estàs de visita a Sabadell i vols menjar una cosa rica, però econòmica? Visita'ns!

Ens trobem a la Plaça Granados 20, local 1, a Sabadell, Barcelona. T'esperem! Si t'interessa conèixer les nostres taules d'embotits o desdejunis i berenars, No dubtis a contactar-nos!